Оголошено полювання на ракурси

Як давно ви грали в активні ігри? Так, щоб весело, з друзями, на свіжому повітрі? У суботу, 21-го квітні у вас є шанс стати учасниками захоплюючої гри. Потрібен лише цифровий фотоапарат. Неймовірні враження, відкриття і шалені емоції – гарантовані!

Забавлянка ця називається «Перший криворізький «Фотоквест». Простіше кажучи, змагання з тематичної фотографії із часовими обмеженнями. У вас є: команда з 2-5 учасників, цифровий фотоапарат і 5 годин часу. Ви повинні: зробити 10 знімків на задані теми. Ваш вік, професія і соціальний статус значення не мають. Головне – любити фотографувати й нестандартно мислити.

Організатори «Фотоквесту» – молодіжно-підлітковий центр “Шелтер+”. Бажання якось урізноманітнити відпочинок криворізької молоді ,і спонукало активістів цієї організації провести у Кривому Розі фотозмагання. Подібне фотополювання вже давно стало популярним у всьому світі, а віднедавна – і в країнах пострадянського простору. Та відтепер, щоб побігати із фотоапаратом в руках, а опісля ще й приз отримати, не обов’язково їхати до столиці або й ще далі. Достатньо прийти у суботу, 21-го квітня до фонтану біля міськвиконкому. Старт змагань – о 12 годині. Фініш – о 17:00 в приміщені МПЦ “Шелтер+”(вул. Армавірська, 28, біля 16-ї міськлікарні).

Всі завдання мають бути виконані командою протягом змагань за допомогою одного фотоапарату без зовнішньої пост-обробки знімків за допомогою графічних програм. Команду треба зареєструвати завчасно на сайті www.photoquest.dp.ua, або написати листа, чи просто зателефонувати 8(097)791-92-57. Оцінювати ваші фотороботи буде журі, у складі якого – поважні фотографи Андрій САМОЙЛОВ, Андрій ТРУБІЦИН та В’ячеслав БІЛОУС. Тож, щоб вразити таких метрів фотографії й поборотися за цінні призи, доведеться напружити фантазію і виявити винахідливість.

Одарка Манюня
(“Вестник Кривбасса” №16)